به گزارش نبض شهر، محمد رضا صابری، معاون غذا و داروی علوم پزشکی مشهد صبح امروز در نشست خبری همایش بین المللی فرآورده های حلال که در شهرک دانش و سلامت برگزار شد، اظهار داشت: نخستین همایش بین المللی فرآورده های حلال ۲۲ الی ۲۴ آذرماه سال جاری  با رویکرد علمی در محورهای شریعت و فرآورده های حلال، اقتصاد فرآورده های حلال و  پژوهش، فناوری و فرآورده های حلال برگزار می شود.

دبیر اجرایی همایش هدف از برگزاری این همایش را ارتقای سطح علمی در خصوص فرآورده های  حلال در کشور و آموزش همگانی در این زمینه عنوان کرد و افزود: علاوه بر اطلاع رسانی تلاش داریم تا ارتباط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اساتید و دانشجویان مدعو از کشورهای اسلامی را فراهم کنیم.

صابری تصریح کرد: این همایش به مدت سه روز و در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

وی ادامه داد: تلاش داریم تا دانشجویان بتوانند در حاشیه برگزاری همایش از کارگاه های علمی طراحی شده نیز استفاده کنند.

دبیر اجرایی همایش فرآورده های حلال اضافه کرد: مدعوین این همایش دانشجویان، بخش های حوزوی و تمامی مراکز تحقیقاتی هستند.

صابری در ادامه  شریعت و فرآورده های حلال، اقتصاد فرآورده های حلال و  پژوهش، فناوری و فرآورده های حلال را از جمله محورهای این همایش عنوان کرد و افزود: در این همایش به بررسی ویژگی و معیار غذای حلال و طیب، اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال، معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن، قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال، طهارت و نجاست در فرآورده های حلال و مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال خواهیم پرداخت.

وی پرداختن به موضوعاتی از جمله روش های نوین در تولید فرآورده های حلال، روش های جدید در تشخیص سریع اجزاء حرام، جایگزینی افزودنی های حرام و تولید ترکیبات حرام در فرایند تولید محصول را از جمله موضوعات پژوهش در این همایش بر شمرد و افزود: همچنین در بحث اقتصاد فرآورده های حلال به بررسی ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات ، شیوه های برندسازی و فرهنگ سازی مصرف فراورده های حلال پرداخته می شود.

انتهای پیام/